TERAPIES

(en Español) · Les visites terapèutiques personals que facilito són de diferents tipus, i realitzo aquest servei normalment al meu despatx de Barcelona (el Born) o bé a la Casa del Bosc, l’espai pedagògic i terapèutic a Piera, prop de Montserrat. Tot i ser acupuntora des de fa més de 30 anys, amb prou feines faig servir les agulles per que majorment tracto els punts acupunturales i chakres amb estímuls llumínics i arquetips geomètrics (arquetips Geocrom), tot i que acaba sent una intensa psicoterapia anímica. Puc treballar en llengua francesa i portuguesa, a part d’espanyol i de català (la meva llengua materna); comprenc una mica l’anglès, però no prou com per treballar a fons i subtilment.

Mira el que et puc oferir (enllaçaràs amb un altre web professional, pero sempre pots tornar a martapovo.cat) i tu tries el que més necessites; un cop feta la primera visita, junts ho podrem concretar millor i et podré assesorar finament després de fer-te un primer diagnòstic energètic/anímic.

TERAPIES INDIVIDUALS i lectures de l’ànima

TRACTAMENTS A DISTÀNCIA

ASSESSORIA I CORRECCIÓ ENERGÈTICA D’UN HÀBITAT

TUTORIES, classes particulars i retirs

Para concertar qualsevol cita, truca personalment al 629 501 829 (whatsap/telegram) o a l’escola de Piera 93 129 91 47, o bé demana el que necessitis per e.mail: cosmonet@protonmail.com


Es recomana descobrir algunes coses d’interès terapèutic:

· TESTIMONIS i OPINIONS, de pacients i alumnes

· AUDIO sobre meves terapies

· ENTREVISTA a Marta Povo, de la Revista Karma 2014, por Emmain

· WWW.LIBROSMARTAPOVO.COM

· WWW.MARTAPOVOONLINE.COM