TERAPIES

>en Español · Les visites terapèutiques personals que facilito són de diferents tipus, i realitzo aquest servei normalment al meu despatx de Barcelona (el Born) o bé a la Casa del Bosc, l’espai pedagògic i terapèutic a Piera, prop de Montserrat. Tot i ser acupuntora des de fa més de 30 anys, amb prou feines faig servir les agulles doncs majorment tracto els punts acupunturales i chakres amb estímuls llumínics i arquetips geomètrics (arquetips Geocrom), tot i que acaba sent una intensa psicoterapia anímica. Puc treballar en llengua francesa i portuguesa, a part d’espanyol i de català (la meva llengua materna); comprenc una mica l’anglès, però no prou com per treballar a fons i subtilment.

Mira el que et puc oferir, i tu tries el que més necessites; un cop feta la primera visita, junts ho podrem concretar millor i et podré assesorar finament després de fer-te un primer diagnòstic energètic/anímic.

TERAPIES INDIVIDUALS i lectures energètiques

TRACTAMENTS A DISTÀNCIA

ASSESSORIA I CORRECCIÓ ENERGÈTICA D’UN HÀBITAT

TUTORIES, classes particulars i retirs

Para concertar qualsevol cita, truca personalment al 629 501 829 (whatsap/telegram) o a l’escola de Piera 93 129 91 47, o bé demana el que necessitis per E.mail: geocrom@martapovo.cat


Descobreix algunes coses d’interès terapèutic:

· TESTIMONIS i OPINIONS, de pacients i alumnes

· AUDIO sobre meves terapies

· ENTREVISTA a Marta Povo, de la Revista Karma 2014, por Emmain

· LLIBRES i ebooks DE MARTA POVO

· BOTIGA GEOCROM online

Consultori a Piera:

Consultori a Barcelona